Over ons

Al 30 jaar buitengewoon tevreden klanten

De dertig jaar keukenervaring is een reden om bij HUYSMEESTERS binnen te stappen en een
keuken of badkamer uit te zoeken, maar er zijn meer argumenten.

“Een keuken en badkamer koop je niet ieder jaar en de keus in vormen, stijlen, kleuren en apparatuur is enorm. Als er een keus gemaakt is dan wil je dat hij past, bij U, bij uw huis en bij uw budget en dat hij vakkundig geplaatst wordt.

Service hoort er bij. Wij hebben in de loop van de jaren bewezen dat we waar maken wat we beloven.

We zijn aangesloten bij CBW zodat u altijd zeker kunt kopen.

Als familiebedrijf hebben we alle belang bij tevreden klanten. “Als de klant niet tevreden is dan hou je het geen 30 jaar vol. We hebben praktisch alle merkapparatuur. Van het meest eenvoudige tot de meest luxe apparaten. En concurrerend: “Wij hebben geen poespas met showroomkoks en gastvrouwen met hapjes en drankjes. Dat betaalt de klant uiteindelijk zelf. Bij ons geen sluwe verkooptechnieken met allerlei kortingen als u maar snel beslist voordat u de showroom uit gaat. Nee, wij geven direct de beste prijs.

Klanten mogen gerust andere offertes meenemen. Natuurlijk maken wij ook mooie 3D tekeningen. Dan kan men in de showroom zien hoe de nieuwe keuken thuis staat. Leuk om vrienden en bekenden te laten zien wat u gekocht hebt.

” Plaatsen van keukens en badkamers doen we in eigen beheer. Ik zelf werk ook mee in de montage , zo blijft de kwaliteit gewaarborgd, en heeft u 1 aanspreekpunt waar u terecht kunt .” We verzorgen tekeningen en geven aan waar de aansluitpunten moeten komen . Als de klant dat wil verzorgen we ook het demonteren van de oude keuken en zorgen dat de nieuwe aansluitpunten op de juiste plaats komen.

Ook kunt u terecht bij Huysmeesters voor andere zaken die met bouwen of verbouwen van uw huis te maken hebben. Verwarmingsinstallaties, loodgieterwerk , stucwerkzaamheden , kozijnen in hout
en kunststof, dakwerkzaamheden enz. Voor het realiseren van deze zaken beschik ik over de juiste vakmensen en de juiste ervaringen . Alles perfect geregeld om u helemaal te ontzorgen. Bekijk op een gezellige en ongedwongen manier al het moois dat Huysmeesters Keukens & Badkamers te bieden heeft.

Ons motto is: Help iedere klant zoals je zelf graag geholpen wilt worden.
ongedwongen eerlijk en oprecht advies , leveren tegen een correcte prijs en gedurende het gehele traject goede service en 200% inzet leveren. Onze keukens zijn van Duitse kwaliteit en met Italiaans design.

Ook kunt u terecht bij ons voor verschillende soorten werkbladen .we adviseren over
werkhoogtes, keukenindeling,, lades en lade inrichting, handgrepen, apparatuur, enz. In plaats van een volledig nieuwe keuken is tegenwoordig ook behoefte aan betaalbare vervanging van apparatuur, fronten en werkbladen. “Wij hebben zoveel ervaring opgebouwd dat we ook daar een klant met een gerust hart in kunnen helpen.”

Tipbon

Kent u iemand die geïnteresseerd is in een nieuwe keuken? Vul snel deze tipbon in en ontvang € 100,-. Let op, tipgeld wordt alleen uitgekeerd na aankoop keuken bij tipadres. De tip dient minimaal 2 dagen voor aankoop keuken bij ons binnen te zijn Bij meerdere tipgevers per adres ontvangt u uitsluitend de eerst geregistreerde het genoemde bedrag