Veelgestelde vragen

Veel gestelde vragen
Hieronder ziet u 10 veelgestelde vragen. Staat uw vraag of het antwoord op uw vraag er niet tussen? Dan kunt u altijd het Contactformulier gebruiken. Wij reageren dan heel snel terug.

1. Kan ik via Internet een offerte laten maken?

Het maken van een offerte voor een keuken of badkamer is maatwerk. Verschillende factoren zoals persoonlijke voorkeur, de afmetingen van de ruimte en natuurlijk het beschikbare budget leiden ertoe dat geen enkele keuken of badkamer hetzelfde is. Vandaar dat wij u helaas geen offerte kunnen sturen via Internet.

Graag nodigen we u uit voor een oriënterend gesprek , dit kan als particulier uitsluitend via de installateur of aannemer.

2. Is het mogelijk via deze website een afspraak te maken?

Op onze website kunt u uw gegevens achterlaten. U wordt dan door een installateur of aannemer teruggebeld om een afspraak in te plannen bij een van onze vestigingen. U kunt ook een afspraak bij u thuis laten maken. Er komt dan iemand langs die o.a. de beschikbare ruimte opmeet.

3. Wat kost een nieuwe keuken?

De prijs van uw nieuwe keuken is van veel factoren afhankelijk. De uiteindelijke prijs wordt bepaald door de afmetingen van de ruimte en uiteraard uw persoonlijke wensen. Onze website laat al vele mogelijkheden en de daarbij behorende prijs zien. In een persoonlijk gesprek met de installateur of aannemer in onze showrooms kunnen wij u bijna altijd ter plekke een schatting of zelfs een heel concrete opgave doen wat de nieuwe keuken die u voor ogen heeft, kost.

4. Krijg ik ook garantie?

In de garantiebepalingen zijn we heel duidelijk. Op alle inbouwapparaten geldt een standaard garantieperiode van 2 jaar na aanschaf. Sommige merken leveren zelfs tot maximaal 8 jaar garantie. Werkbladen worden geleverd inclusief 2 jaar garantie. De garantietermijn van de keukenkasten is 2 jaar, uitlopend tot 5 jaar. Alle leveringen gelden onder garantievoorwaarden van onze leveranciers. Van toepassing zijn steeds de CBW voorwaarden

5. Kan ik de keuken ook alles zelf plaatsen en monteren?

Natuurlijk kunt u de keuken ook zelf plaatsen en monteren. U krijgt van ons dan een handleiding “zelf plaatsen en monteren”. Loopt u tegen kleine problemen op, dan bieden wij u telefonische hulp. Levering geschied uiteraard alleen via een installateur of aannemer.

6. Zijn de kosten van plaatsen en monteren bij de prijs inbegrepen?

Deze kosten zijn niet standaard bij de prijs van de keuken inbegrepen. Voor deze kosten krijgt u van ons een aparte prijsopgave.

7. Moet ik aanbetalen?

U hoeft bij tekening van de order geen aanbetaling te doen. U hoeft pas te betalen op het moment dat uw keuken en/of badkamer daadwerkelijk besteld wordt.

8. Hoeveel tijd gaat er zitten tussen beslissen en leveren/plaatsen van de keuken?

De levertijd hangt af van welke leveranciers er bij betrokken zijn, maar ook de periode in het jaar. In de regel binnen 4-8 weken geleverd. Losse apparatuur kan mogelijk zelfs binnen 24 uur.

9. Pech met mijn keuken

Heeft u een klacht over uw keukenmeubel(en), uw werkblad of uw spoelbak? Is er wat met één van uw apparaten aan de hand? Als u ons dat via onze website meldt, dan proberen wij dat zo snel mogelijk te verhelpen.

10. Hoe zit het met de Service?

Een keuken betekent voor u een grote aanschaf en dito gebruiksgemak. Mocht er onverhoopt na verloop van tijd toch nog een kastdeur scheef hangen, neemt u dan gerust contact op. We verhelpen het snel.